Hjärnan bakom allt


Det är genialt att veta något om sin hjärna.

Dessutom roligt, användbart och spännande.

Låt inte forskarna vara de enda som vet hur hjärnan fungerar. Det är ju din hjärna det handlar om. Som i sin tur styr hela ditt liv – dina tankar, din kropp, dina val, stora som små.

Resten av kroppen ägnar vi stor uppmärksamhet – maten, träningen, hälsan… Men hjärnan är för de flesta ett okänt, nästan skrämmande, organ. Våga ta klivet in i hjärnan – din egen gömda skattkammare.

Föreläsning och boken – Hjärnan bakom allt

Denna föreläsning ger dig kunskapen bakom självhjälpsböcker och påhittade åsikter. Kunskap med direkt koppling till dina vardagliga beteenden. Så att livet kan bli lite lättare och begripligare. Hjärnan är trots allt den viktigaste delen av kroppen. Utan den – inget.

Här får du såväl övergripande kunskap som fördjupning i några specifika detaljer om din hjärna, så att du lättare kan förstå dig själv, dina reaktioner, men även andras beteenden som ibland kan tyckas gåtfulla.

 

”Det är en föreläsning för alla de som letar efter kunskap som ger tillit och tröst i vardagen, såväl privat som på jobbet, så att man inte skuldbelägger sig själv utan förstår att det är hjärnan som gör sitt jobb. Jag vill hålla det kort och enkelt, så prestigelöst som möjligt. ”

Britta Sjöström

 

Brittas nya bok ”Hjärnan bakom allt – dina tankar din kropp, dina val” är nu ute i handeln och säljs även i samband med föreläsningen.

 

Föreläsning och bok handlar om:

  • Om varför hjärnan gör motstånd när du vill förverkliga dina drömmer
  • Om hur dina ordval påverkar din personlighet, hjärna och kropp
  • Om hur du kan använda enkla övningar för att skapa bättre självkänsla
  • Om hur hjärnan påverkas om du blir bortvald ur, eller invald i, gruppen
  • Om varför ett litet mål kan vara både bra och illa, sett ur hjärnans perspektiv
  • (Om vad som händer i hjärnan om du stressar under lång tid)

 

Britta Sjöström är journalist, författare och föreläsare. Hon har arbetat med alla typer av kommunikation, från dramadokumentärer och dagspress till ledarskap och rådgivning i kommunikationsfrågor och affärsutveckling.

Britta har lång erfarenhet av att arbeta internationellt, och föreläser även på engelska. Mer om Britta här

Gå in och gör en bokningsförfrågan eller beställ boken idag:

 

 

 

 

Boka-3