Om Brain Business


Hjärnan bakom allt: beslut, kommunikation, utveckling

 Kunskap om hjärnan är ovärderlig. Den är nyckeln till förståelse av allt mänskligt beteende – det är kunskapen bakom kunskapen. Varför blir vi stressade av vissa situationer? Hur kommer det sig att somliga förutsättningar leder till succé och andra till katastrof? Hur ska vi fatta bättre beslut?

 

Insikt i hjärnans funktioner tar oss en lång bit på vägen. Ingen hjärna är den andra lik – men på ett grundläggande plan fungerar alla människors hjärnor likadant. De urvalsprocesser och drivkrafter som styr hjärnan är precis desamma hos alla människor, överallt.

 

Introduktionsföreläsningen ”Hjärnan bakom allt” är en inspirerande och underhållande resa genom den mänskliga hjärnans halsbrytande vindlingar och ger en grundläggande förståelse för de mest betydelsefulla funktionerna i hjärnan. All faktakunskap om hjärnan exemplifieras med roliga exempel från såväl arbetsplatsen, ledningsgruppen som familjen eller från andra personliga relationer.

 

Den som vill fördjupa sig kan gå vidare och arbeta tillsammans med Britta i olika typer av workshops, anpassade för specifika frågeställningar. Det kan gälla affärsutveckling, organisationsutveckling, varumärke, utvecklingssamtal eller hur man ska komma dit man vill nå på ett personligt plan.

 

”Hjärnan bakom allt – dina tankar, din kropp, dina val” finns nu också som bok.  Om bokenBritta Sjostrom Hjarnan bakom allt
Läs mer om Brain Business erbjudande här. Erbjudande

 

Brain Business drivs av Britta Sjöström, journalist, författare och föreläsare. Britta har en gedigen erfarenhet som rådgivare inom kommunikations- och affärsutveckling samt ledarskap i egna företag. Hennes första bok heter ”Våga misslyckas – affärsutveckling utan prestige”.

 

Brain Business erbjuder kostnadsfria föreläsningar för gymnasieungdomar genom Transfer.